ההגדרה של איכות בשנות ה-90 הייתה התאמה לדרישות הלקוח וציפיותיו. בשנות ה-2000 אנחנו כבר מדברים על מעבר לציפיות הלקוח. בעיני האפרסק הוא הפרי האיכותי ביותר. ומדוע? קודם כל כי הוא טעים. בנוסף על טעמו הטוב יש לו בעיה אחת: יש לו סיבים שעשויים להיתקע בין השיניים. אם תסתכלו טוב טוב תגלו שבקצה הגרעין יש קיסם. לכן האפרסק הוא פרי שעובר את ציפיות הלקוח.
top of page
פוסטים אחרונים
הצג הכולאחת מדרישות תקני האיכות היא לשמור בארכיון מסמכים לפרק זמן שמוגדר מראש. סיפור על עובד חדש שהגיע לארכיון ולמרות שלפי הנהלים הם התחייבו...
0
bottom of page
Comments