אני בדרך כלל אוכל ארוחת צהריים בארגון שהזמין אותי להרצאה או למבדק. לא מזמן העברתי קורס עורכי מבדקים ב-HP בקרית גת ובארוחת צהריים הפתיע אותי שכל אדם יכול לקחת מהמנה העיקרית כמה שהוא רוצה ואין אדם שמחלק כמו ברוב הארגונים. ניגשתי אל מנהל המטבח ושאלתי אותו, איך זה יכול להיות? הוא הסביר לי שהם עשו בדיקה ושאלו את עצמם: מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות? שכל עובד בארגון יקח שתי מנות עיקריות? זה נדיר מאוד. אבל גם אם כל עובד בארגון יקח שתי מנות עיקריות, זה עדיין יוצא יותר זול מהשכר שצריך לשלם לעובד שצריך לחלק את המנות. לכן החלטנו שכל אחד יקח מה שהוא רוצה כמה שהוא רוצה. ככה גם העובדים יותר מרוצים, ולנו זה יוצא יותר זול.
top of page
פוסטים אחרונים
הצג הכולאחת מדרישות תקני האיכות היא לשמור בארכיון מסמכים לפרק זמן שמוגדר מראש. סיפור על עובד חדש שהגיע לארכיון ולמרות שלפי הנהלים הם התחייבו...
3
bottom of page
Comments